kireiorganic.info

Foto printen groot formaat

Закрыть ... [X]

Foto's nabestellen

Fotografie van dierentuinavonturen

Candid foto verzorgt de foto service in dierenpark Burgers' Zoo. We leggen uw dierentuin avontuur in hoge kwaliteit vast, zodat deze herinnering kan worden vereeuwigd op haarscherp fotopapier of zelfs op een canvas doek. De foto's worden aan het begin van uw bezoek genomen, en tijdens uw avontuur geprint. U kunt ze vervolgens bij de uitgang bekijken, en ter plekke beslissen of u ze aanschaft.

Foto's nabestellen

Eerste foto


Bijvoorbeeld: 13-10-2018
Het vier-cijferige nummer op de achterkant van de
foto, links van de datum. Bijvoorbeeld: 1337.

Weet je jouw DSC nummer niet? met daarin de datum dat de foto is genomen en een bestand (.jpg of .jpeg) met een foto van de foto die u wilt nabestellen.

 

1

 

 

0

 

 

0

 

 

0

 

+ Een andere foto nabestellen

Subtotaal
Verzendkosten
Totaal

 

 

 

 

Bedrijven

Gaat u met uw bedrijf naar het Safari Meeting Centre? Wij maken prachtige groepsfoto's voorzien van dieren in deze schitterende omgeving. Ook kunnen we eventueel uw bedrijfslogo of een eigen tekst op de foto bijdrukken. De foto's kunnen op groot formaat worden geprint, om bijvoorbeeld in de bedrijfskantine opgehangen te worden.

Mogen uw personeelsleden met hun gezin naar Burgers' Zoo? Wij maken naast bedrijfsfoto's ook charmante gezinsfoto's voorzien van dieren. Net als bij de bedrijfsfoto's kunnen we op de gezinsfoto's uw logo en uw eigen tekst printen. Het is een blijvende herinnering aan een bijzondere dag. Foto's worden verpakt in een origineel Burgers' Zoo fotomapje.

Voor afspraken kunt u bellen met 026 445 96 27.

Vakantiewerk

Werken bij Candid Foto betekent dat je een memorabele dag van een bezoeker compleet maakt. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde jongeren die ons team kunnen versterken in de zomermaanden! Ben jij tussen de vijftien en twintig jaar oud? Stuur ons dan een mailtje met daarin je leeftijd, werkervaring en schoolopleiding. Het zou natuurlijk geweldig zijn als je al een beetje met fotocamera's om weet te gaan; maar ervaring is niet vereist.

ШОКИРУЮЩИЕ НОВОСТИRelated News


Photographers in chula vista ca
Man with 2 pennies photo
How to be wedding photographer
Lincoln photo at gettysburg
Upload photos to skydrive
Emmy rossum shameless photos